Best gift
from Finland
-kilpailu

Oletko tuotevalmistaja ja toivoisit, että tuotteellasi olisi mahdollisuus tulla tunnetuksi, nähdyksi ja ostetuksi Suomen parhaalla myynti- ja markkinointipaikalla Arctic World of Santa Claus –elämysmyymälässä? Myymälä sijaitsee Helsingin lentoasemalla, jossa käy vuosittain yli 17 miljoonaa matkustajaa ympäri maailmaa.

Järjestämme hieman erilaisen yrityskilpailun, kilpailun, johon suomalaiset yritykset voivat osallistua ilmoittamalla mukaan oman tuotteen tai tuoteperheen. Mielestämme Suomessa tuotetaan upeita tuotteita, mutta monet tuotteet eivät saa ansaitsemaansa huomiota.

Tämä raikas kilpailu voi siis olla juuri se kaivattu ponnahduslauta saada sinun tuotteesi maailmanmaineeseen. Osallistumalla olet osaltasi mukana mahdollistamassa Best gift from Finland –lupauksen toteutumista, joten otathan osaa!

Best gift from Finland –kilpailuohjeet:

Arvostamme suomalaista osaamista, luovuutta, muotoilua, tuotteen käyttäjälleen tuomaa käyttökokemusta, teknologioiden tuomia hyötyjä ja kestävää kehitystä. Ja toki tuotteiden avulla tulee voida viestiä Suomea ja suomalaisuutta. Myös syötävät tuotteet ja niiden tuomat makuelämykset voivat osallistua kilpailuun.

Osallistuminen on helppoa. Lähetä laadukas video, kuva, tai kuvia tuotteestasi ja esittele se meille omin sanoin ja kerro lyhyesti tuotteen tarina sekä liitä mukaan kevyt yritysesittely. Muista esittelyssä tarinallisuus ja pyri kiteyttämään tuotteen kuluttajalle tuoma arvolupaus, etenkin kansainvälistä ostajaa silmällä pitäen. Voit myös linkata tuotteesi websivut ja sosiaalisen median kanavat tai esitellä tuotteesi lyhyellä videolla.

Kilpailu on osallistujille täysin maksuton. Osallistua voit sivun alalaidassa olevalla lomakkeella, tai lähettämällä samat tiedot sähköpostitse petri.paarnio@santaclauslicensing.fi. Ilmoittautumisaika on 17.3.2017 – 1.4.2017. Ilmoitamme kaikille hyväksytyille erikseen ja tarvittaessa kysymme lisätietoja.

Best gift from Finland -kilpailun kulku:

  1. Yritykset ilmoittautuvat mukaan.
  2. Arctic World –raati valitsee äänestykseen mukaan parhaat ja sopivimmat tuotteet.
  3. Valitut Best gift from Finland -tuotteet esitellään Facebook-sivullamme kuluttajille.
  4. Kuluttajaäänestys alkaa.
  5. Eniten kuluttajaääniä saaneet kolme tuotetta esitellään ja ne tulevat myyntiin Arctic World of Santa Claus –myymälään.
  6. Äänestysvoittajien lisäksi Santa Claus Finland raatimme valitsee osallistujista kolme muutakin tuotetta myytäväksi ja esille laitettavaksi.

Tarjoamme siis tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden kuudelle suomalaiselle tuotteelle tai tuoteperheelle. Kaikki tuotteet saavat ansaittua huomiota lentoaseman elämysmyymälässä sekä myyntipaikan Joulupukin omassa Santa Claus Lahjapaja (www.lahjapaja.fi) verkkokaupassa. Tämä voi siis olla ikkuna uusille menestystarinoille. Ennen kaikkea kilpailun avulla mahdollistamme yhdessä sen, että lentoaseman myymäläsässämme on myynnissä tuotteita, joista voimme ylpeydellä sanoa olevan Best gift from Finland –tuotteita. Sellaisia tuotteita, joita on ilo ostaa lahjaksi, muistoksi ja vaikka kotiin vietäväksi.

Kilpailuvoittajien apuna on kansainvälisen menestysbrändin luomisessa tuttu huipputiimi vetäjänään yksi Suomen tunnetuimmista brändi-osaajista: Petri Paarnio. Osallistu siis rohkeasti mukaan!

Osallistumislomake

  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
sydan_tunnus_155px

Start typing and press Enter to search